Pentru multe persoane pasionate de brutarie si toate mancarurile asociate acestei meserii, mixerul cu bol este ceva de care au ajuns sa depinda. Probabil orice cititor al acestui prim paragraf ce dispune de un mixer cu bol poate fi de acord cu acest lucru.
Pentru aceia care inca nu au facut pasul spre achizitionarea unui mixer cu bol si doresc sa cunoasca adevaratele avantaje ale sale, pe langa cele deja vizibile, ne-am decis sa scriem cateva dintre cele mai relevante motive pentru care ar trebui sa folosim un astfel de dispozitiv.
Fara implicare si efort
Utilizatorului nu ii revine nicio sarcina in acest proces de amestecare a compozitiei, mixerul cu bol ocupandu-se de toate detaliile. Tu trebuie doar sa adaugi ingredientele la momentul potrivit si sa astepti rezultatul.
Putere mai mare
Un mixer de mana poate amesteca un numar limitat de ingrediente, pe cand unul cu bol deja are acces la compozitii mult mai solide. Daca vrei sa prepari un aluat si ai nevoie de un mixer adecvat, cel cu bol este primul si singurul pentru care vei opta.
Rapiditate
Se intelege ca un mixer mai puternic poate aduce rezultatele dorite intr-un timp mai scurt decat ne-am fi asteptat. Aceeasi compozitie pe care ai fi obtinut-o cu un model de mana o poti avea si cu unul cu bol, exceptand faptul ca timpul poate fi redus cu cateva zeci de secunde.
Accesorii variate
Daca un mixer de mana are un numar de accesorii ce poate fi numarat pe degete, atunci trebuie sa stiti ca in cazul de fata ne confruntam cu un numar de ordinul zecilor de accesorii ce pot transforma mixerul intr-un aparat multifunctional care sa inlocuiasca o multitudine de electrocasnice.
Stabilitate proprie si fiabilitate
Cu siguranta te vei bucura de functionarea sa mult mai mult timp decat ai fi facut-o cu un mixer de mana, asta in conditiile in care il folosesti pentru aceleasi scopuri. Singurele mici probleme pe care le-ar putea intampina mixerul cu bol sunt intalnite atunci cand aparatul este folosit pentru amestecarea compozitiilor mai dure.
Au structuri mai dure si sunt confectionate in mare parte din materiale metalice, in special inoxul, deoarece este foarte durabil, nu afecteaza calitatea mancarii si nu este afectat de fenomene chimice, precum ruginirea.